Om oss

Mobila flishuggar - en nyckelprodukt

Allt sedan Bruks AB grundades för över 50 år sedan har en av nyckelprodukterna i företaget varit mobila flishuggar. I början konstruerades och byggdes mindre skivhuggar för jordbrukstraktorer. I takt med att behovet av förnyelsebart bränsle från skogen ökade förändrades maskinerna från Bruks till dagens högproduktiva system med trumhuggar som bas. Under den här tiden har Bruks tillsammans med sina kunder varit en drivande kraft i utvecklingen av hela branschen. Att lyssna på kunderna och förstå deras behov kommer alltid att vara den viktigaste faktorn i utvecklingen av våra maskiner och system för en effektiv och optimal skörd av bioenergi från skogen.

Världsledande på mobila flishuggar

Idag är BRUKS en världsledande leverantör av mobila flishuggar och förutom att vi har erkänt bra produkter så har vi skapat oss denna position genom att erbjuda tjänster som utbildning för förare, hjälp vid igångkörning och en utomordentlig teknisk support till våra kunder.

BRUKS mobila flishuggar har ett välbeprövat koncept kombinerat med nya innovativa lösningar för att producera förnyelsebart bränsle. Våra mobilhuggar och system revolutionerar sättet att skörda energi direkt i eller vid skogen. Här produceras flis med hög densitet, renhet, en perfekt anpassad flisfraktion samt låg fukthalt och därmed högt energiinnehåll.

En del av BRUKS Group

BRUKS Mobile Chippers är idag det affärsområde inom BRUKS Group som konstruerar, tillverkar och säljer mobila flishuggar. BRUKS Mobile Chippers har sitt säte i Arbrå, Sverige men verkar genom egna säljare och återförsäljare världen över.

BRUKS AB
Box 46
820 10 ARBRÅ
Sweden
Phone: +46 278 642 643
E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Web: www.bruks.com

Youtube Instagram Facebook